Získejte mikinu Puma zdarma k ročnímu předplatnému webu

Co je tohle za soutěž? Ukažte v kvízu, jak moc se vyznáte v Lize národů

10. říjen 2024
Sdílejte:
Aktuální reprezentační pauza je opět vyplněná zápasy z Ligy národů. A to je dobrá příležitost si v kvízu projít, co o téhle ne zrovna oblíbené soutěži víte. Zkusili jsme ho udělat tak, aby se většina z vás dozvěděla nové a zajímavé souvislosti spojené s Ligou národů.
Liga přáteláků
1/9

Kolikátý ročník Ligy národů se teď hraje?

Související články

Jak jsem potkal Guardiolu. Hlavně žádné selfie a připravte si dobrou otázku

Manchester City v Bratislavě? Žádný sen, čistá realita. Anglický mistr se utkal s místním Slovanem a Jan Pikous byl u toho. Měl možnost vidět z pár metrů fotbalové hvězdy i Pepa Guardiolu a dokonce se s ním bavit na tiskové konferenci. Jaké to bylo a jaký je trenérský král ve skutečnosti?

Reportáž

Pomáhá váš projekt životnímu prostředí? Nadace Tipsport může přispět k jeho financování

Do 17. října můžou amatérské i profesionální sportovní kluby s ekologickými snahami zažádat o grant v rámci projektu Sázíme na klima, který organizuje Nadace Tipsport. Celkově se rozdělují dva miliony korun, jednotliví žadatelé můžou na své aktivity dostat příspěvek 50 tisíc až 200 tisíc korun. Přečtěte si víc o podmínkách grantové výzvy.

Spolupráce

Liga národů ve velkém přehledu. Tabulka a další zápasy Česka

Jaké další zápasy čekají Česko v Lize národů? Jak si národní tým stojí v tabulce? A proč se tahle soutěž vůbec hraje a jak se z ní dá dostat na mistrovství světa v roce 2026? Odpovídáme v přehledném souhrnu.

Reprezentace
Popup se zavře za 8s